Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Castells en temps de pandèmia. I ara, què?

Castells en temps de pandèmia. I ara, què?

TAULA RODONA | Castells en temps de pandèmia: i ara, què?

Jordi Planas | 2020-05-06

Aquest dissabte a les 18.00 h, i a través del canal de Youtube dels Castellers de Barcelona, Bea Jiménez (Castellers de Sabadell), Iruna Rigau (Marrecs de Salt), Anna Jiménez (Castellers de la Sagrada Família), Júlia Montserrat (Colla Joves Xiquets de Valls) i Montse Pachón (Castellers de Barcelona), debatran sobre la situació del món casteller a causa de la pandèmia.

 

La COVID19 ha afectat de ple les colles castelleres. S’han aturat els assajos, s’han anul·lat actuacions, els ingressos han caigut en picat, la renovació de la canalla s’ha tallat en sec, i tot això sense data de retorn. Les 5 ponents que reuniran virtualment els Castellers de Barcelona discutiran les conseqüències que tindrà aquesta crisi sanitària i com s’hi fa front des de les colles. Maria López moderarà la xerrada i tothom qui ho vulgui podrà expressar els seus dubtes i formular preguntes a través dels comentaris de l’emissió en directe de Youtube.

 

Els Castellers de Barcelona segueixen treballant des del confinament per mantenir activa la colla i els seus vincles interns i externs. La iniciativa d’organitzar aquesta taula rodona se suma a d’altres com l’organització del I Torneig Intercasteller de Catan o “Castellers de Barcelona Confinats”, una sèrie de vídeos en què castellers de la Colla expliquen receptes, manualitats i d’altres pràctiques per fer a casa.

← Anar a "noticies"