Logo de la Colla Castellers de Barcelona

Junta dels Castellers de Barcelona per l'any 2021

Els Castellers de Barcelona reforcen la seva Junta per l'any 2021

Jordi Planas | 2021-01-30

Els Castellers de Barcelona han renovat aquesta tarda la Junta que encapçalarà la colla en un incert 2021 amb 77 vots a favor, 9 en contra i 7 en blanc. Ramon Gil i Jaume Montolio seguiran com a President i Cap de Colla respectivament, però la Junta incorpora nous noms per tal de reactivar socialment la Colla i articular la tornada als assajos per quan finalment es puguin reprendre. Gregori Samper liderarà la nova Àrea d’Equitat, que se suma a les àrees de Vicepresidència, que seguirà amb Rafa Caballero al capdavant; Tresoreria, on Cinta Lleixà pren el lloc de Dolors Pallàs; Secretaria, on Xavier Pérez ‘Piku’ substituirà Afra Suárez; Social, on Carlos Maroño pren el relleu a Anna Jorba, i Comunicació, on Jordi Planas seguirà la feina fins ara realitzada per Maria López.

Entre les principals novetats, la nova Junta vol potenciar l’Àrea Social de la Colla per tal d’oferir un acompanyament a aquelles persones que arran de la pandèmia i la inactivitat castellera s’hagin pogut sentir aïllades, promoure el local i la Colla com a espai de socialització, incentivar l’activitat física dels castellers i promocionar la Colla i el local com a espai social i d’acompanyament dins el barri i la ciutat.

La nova Àrea d’Equitat vetllarà per fer de la Colla i el local un espai segur, que garanteixi els drets fonamentals de totes les persones que en formin part; prevenir situacions de violència, abús i discriminació; sensibilitzar i formar respecte la identificació de qualsevol tipus de violència i posar en relleu els valors i principis ètics de la Colla.

L’Àrea Tècnica seguirà encapçalada per Jaume Montolio, amb els mateixos caps tècnics a l’espera de renovar-se en el moment en què es puguin reprendre els assajos.

← Anar a "noticies"