DSCN7430

Vuitens al Torneig intercasteller 2018

Un equip de la Colla ha participat al XVII Torneig intercasteller de futbol, que han organitzat els amics dels Castellers de Sabadell el 3 i 4 de febrer de 2018. Dissabte ens tocava al Complex Esportiu Municipal Sant Oleguer un grup potent i ens enfrontàvem a Sants (guanyem per 5 a 6 en un duel intens) i Moixiganguers d’Igualada, i quedem primers de grup. Guanyem als capgirats de Castellar del Vallès i a la tarda ens tornem a trobar als moixis, als quals guanyem de nou i comencem a somiar… Després ens desplacem a l’escola Amadeu Vives, però perdem contra un bon equip de Gràcia en un partit treballat i vibrant. Sopem yatekomo yakisoba i salsitxa a la Fira de Sabadell, on després hi ha concert (Albercocks).

Diumenge la pluja altera l’ordre i espais dels partits. Al Pavelló Municipal de Sabadell, més cansats que el primer dia, perdem primer contra els cargolins d’Esplugues i després contra els Castellers de Santpedor, però som vuitens (gairebé igualant la nostra millor actuació que va ser el 2015 a Terrassa). En acabar el tercer-quart lloc (Gràcia -que s’emporta el premi a millor afició- guanya a Vilafranca) i la final (la Vella guanya a Berga), fideuà a la Fira i premis amb presència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i els responsables dels saballuts. Destaquem que la nostra Evita Calatayud guanya per tercer cop el pitxitxi femení.

L’equip, coordinat per la Lara Correas, amb el Mario García Nafarrete “Fede” d’entrenador i amb l’Evita i l’Òscar Montserrat “TT” de capitans, ha lluitat amb un bon combinat de jugadors membres de la Colla, i ha tingut el suport d’una afició incansable que ha fet uns quants quilòmetres per cridar #SomBarcelona durant tots els partits. Enhorabona.

FOTOGRAFIES

Galería de fotografíes dels Castellers de Barcelona (Dissabte 03-02-2018)

Galería de fotografíes dels Castellers de Barcelona (Diumenge 04-02-2018)

Search