20140607 235409 86049712.jpg

Vígilia del 45è Aniversari de la Colla

Tres de vuit i pilar de sis al vigília de l’aniversari

– Els Castellers de Barcelona descarreguen el segon pilar de sis de la temporada i sumen un nou tres de vuit a la diada de Vígilia del 45è Aniversari de la Colla.

– En acabar, el cinquè tinent d’alcalde, Jaume Ciurana, i el regidor del Districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, han rebut la Colla al Saló de Cent.

Barcelona, 7 de juny de 2014. Els Castellers de Barcelona han descarregat el segon pilar de sis de la temporada avui a la Plaça del Rei, en la diada de Vigília del seu 45è Aniversari. Un nou tres de vuit, una torre de set i un cinc de set, han completat l’actuació de la Colla, just un dia abans que es compleixin 45 anys del seu primer pilar de 4 al Vendrell.

La colla barcelonina ha comptat amb la companyia dels Castellers de Cerdanyola. Els vallesans han completat una actuació amb tres castells de sis: quatre, tres i quatre amb l’agulla.

Abans i després de l’actuació, tant els Castellers de Barcelona com els Castellers de Cerdanyola han fet pilaras de quatre amb cartells amb el lema ‘#SergiLlibertat’, en solidaritat al company inocent empresonat en els incidents de Can Vies. La canalla de la Colla ha lluït també cascs amb el mateix lema, que també portaran demà.

Fotos

Internet

Un cop acabada la diada, els Castellers de Barcelona han celebrat un acte amb parlaments al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. El cinquè tinent d’alcalde, Jaume Ciurana, i el regidor del Districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, han rebut la Colla, en un acte on han parlat el mencionat tinent d’alcalde; Ramon Morentin, president de la Colla, que ha tingut un record pel company empresonat, i Josep Sala, fundador de la Colla. L’alcalde Xavier Trias no ha pogut assistir a l’acte, malgrat que estava prevista la seva presència.

La Colla celebrarà demà a les 12’00h, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, la Diada del 45è aniversari.

Activitat: Actuació de Vigília del 45è Aniversari
Lloc i hora: Dissabte, 7 de juny del 2014, 18:00h, Plaça del Rei (Barcelona)
Colles:
Castellers de Barcelona: pd4, 3d8, 2d7, 5d7, pd6, 2pd4
Castellers de Cerdanyola: pd4, 4d6, 3d6, 4d6a, pd4

Activitat: Recepció al Saló de Cent
Lloc i hora: Dissabte, 7 de juny del 2014, 20:00h, Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona

Activitat: Diada del 45è Aniversari dels Castellers de Barcelona
Lloc i hora: Diumenge, 8 de juny del 2014, 12:00h, Plaça Sant Jaume (Barcelona)
Colles:
Castellers de Barcelona
Minyons de Terrassa
Castellers de Sabadell

Search