Castellers De Barcelona, Canalla Del 4d6. Verneda, Novembre 2015. Fotografia D'Eva Sarasa
Castellers de Barcelona, canalla del 4d6. Verneda, novembre 2015. Fotografia d'Eva Sarasa

Verneda 2015

Un any més arriba la diada de la Verneda. Una diada en la que actuem en solitari ben a prop del nostre local, dins les festes del barri veí. En aquesta ocasió no hi va haver el tradicional esmorzar al Centre Cívic amb la posterior rua pels carrers, sinó que es va quedar directament al Parc de Sant Martí.

Aquest cop, un nombrós grup de castellers es va preparar a fons per tenir a punt una paella per després de l’actuació. Quan va començar l’actuació, l’olor ja era més que encoratjador…

L’actuació va començar amb dos pilar de quatre amb les habituals estrenes d’aquesta diada. A mesura que anava pujant el fum del concurs de paelles, també anaven pujant els castells. Als pilars van seguir un quatre de sis amb tot un segon pis d’estrenes, un tres de sis, un quatre de sis amb l’agulla, un tres de set i un quatre de sis net, tots ells amb cares noves en algun dels seus pisos.

Per acabar, es va fer un pilar de cinc que va posar el punt i final a una actuació que cada cop guanya més seguidors dins els castellers. Imagino que les dues paelles que ens vàrem cruspir en acabar l’actuació hi tenen molt a veure.

I l’any que ve, Verneda de vuit!!!

David Tarrats

Castellers de Barcelona: 2 Pd4, 4d6, 3d6, 4d6a, 3d7, 4d6n, Pd5

Fotografies:

Vídeos:

Notícies relacionades:

Search