Foto : Natàlia Castelló
Foto : Natàlia Castelló

Una Verneda plena de somriures i emocions

Em comentaven a plaça que, amb aquest, ja són prop de vint anys seguits que anem pels començaments de novembre a la Festa Major de la Verneda – Sant Martí. És una diada on habitualment actuem com a única colla, i que aprofitem per fer rotacions a tots els nivells, de pom de dalt, de tronc, i de posicions a pinya.

Aquest fet fa que es respiri un ambient especial, i segons com, molt emocionant. Estrenar-se a plaça al tronc, o al pom de dalt és una sensació única i que fa que avui a molts castellers de Barcelona se’ls hagi gravat per sempre un record molt especial del Parc de Sant Martí.  

Entre el fum de les paelles i els núvols amenaçant pluja, entràvem a plaça en cercavila a les 13.00 h ja tocades. De seguida comencem a muntar castells; de sortida, descarreguem sense problemes dos pilars de 4, a continuació i pràcticament sense gaire temps per dubtes, ja tancàvem pinya per un 4 de 6, amb moltes cares noves a tronc; i ja era el torn del 5 de 6, amb més debuts en diferents nivells, seguit d’un 7 de 6 i un 9 de 5 net, que s’han acabat descarregant sense cap tipus de problema. Per acabar, dos pilars de 4 de comiat han donat pas (com ja va sent tradició) a la remullada general de totes les estrenes i a la paellada popular ja típica d’aquesta Festa Major.

En definitiva, una diada particular, amb molts somriures i emocions…

FOTOGRAFIES

Galería de fotos de la Festa Major de la Verneda – Sant Martí dels Castellers de Barcelona (Gabri Guzmán, Eduard París, Ester Riera i Natàlia Castelló)

Galería de fotos de la Festa Major de la Verneda – Sant Martí del Tony Guasch

VÍDEOS

Vídeo dels dos pilars de 4 de benvinguda dels Castellers de Barcelona

Vídeo del 4 de 6 dels Castellers de Barcelona

Vídeo del 5 de 6 dels Castellers de Barcelona

Vídeo del 7 de 6 dels Castellers de Barcelona

Vídeo del 9 de 5 net dels Castellers de Barcelona

Vídeo dels dos pilars de 4 de comiat dels Castellers de Barcelona

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog “El fet casteller vist pel Tete”

Search