3d9f
3d9f

Una nova plaça de nou!

Els Castellers de Barcelona hem assolit aquest migdia davant la Sagrada Família la millor actuació dels nostres 45 anys d’història. En primera ronda hem descarregat el quart 4d9f consecutiu, i hem completat en segona també el quart 3d9f consecutiu. A tercera ronda ha estat el torn d’un castell inèdit per a la Colla, el tres de vuit amb l’agulla, que hem descarregat a la primera. El tretzè pilar de sis de la temporada ha tancat una diada memorable, sempre recordant que tenim dues diades per endavant per seguir superant-nos.

Els Castellers de la Vila de Gràcia han obert plaça amb la torre de vuit amb folre, però a segona ronda el tres de nou amb folre només ha quedat en carregat. Els de la camisa blava han tancat l’actuació amb el quatre de vuit amb l’agulla. Els Castellers de Sant Cugat, per la seva banda, han sortit de set de set, han descarregat a la segona ronda el quatre de vuit – després de fer-ne prèviament un intent desmuntat –, i han tancat la seva actuació amb el tres de vuit. Finalment, els Castellers de la Sagrada Família, amfitrions, han completat la millor actuació de la seva història amb tres de set per sota, torre de set i set de set.

També el mateix diumenge vam fer un pilar de 4 amb dos pilars de 3 nets a la tarda al Club Esportiu Vila Olímpica
(Fotos de Sergi Bordonau) i dissabte vam fer una sortida de canalla alParc del Castell de l’Oreneta (Fotos d’Eduard París, Saray Garriga i Lluc Mas)

Fotografies:

Internet:

Search