DSC 0609 2
DSC 0609 2 DSC 0657 2 DSC 0713 2 DSC 0716 2 DSC 0749 2 DSC 0781 DSC 0792

Una nova clàssica al carrer Navas de Tolosa

  • Els Castellers de Barcelona completen la quarta clàssica de l’any a la Festa Major del Carrer Navas de Tolosa.
  • L’actuació d’avui significa el debut de la Colla en aquesta Festa Major.
  • Els Encantats de Begues han acompanyat els amfitrions en la diada i han completat un pilar de quatre, un tres de sis i un pilar de quatre aixecat per sota.

Avui, diumenge 11 de maig de 2014, al matí hem assolit la quarta clàssica de l’any a la Festa Major del Carrer Navas de Tolosa. La Colla ha obert la diada amb dos pilars de quatre simultanis. Hem seguit amb un tres de vuit ja consolidat enguany que hem descarregat, i hem completat en segona ronda la torre de set. Un quatre de vuit que hem alçat després de desmuntar-ne el peu en un primer intent ha tancat les tres rondes tradicionals de castells. Hem posat punt i final a la diada amb un pilar de cinc i dos pilars de quatre simultanis.

Fotos i web

Els Encantats de Begues, fillols dels Castellers de Barcelona, han iniciat la diada amb un pilar de quatre. Han completat un tres de sis en primera ronda, i en la segona han descarregat un pilar de quatre aixecat per sota. Un cop acabades les rondes tradicionals, totes dues colles han unit forces en un quatre de sis de germanor.

Ahir, a més, els Castellers de Barcelona organitzàvem la Jornada de Prevenció de Lesions del Món Casteller, que se celebra cada any. Amb motiu del 45è aniversari de la Colla, els vermells erem els encarregats d’organitzar les xerrades i tallers de la Jornada, que va tenir lloc al campus de la UPF a Ciutadella. Llegir més

L’actuació d’avui arriba en un moment clau de la temporada, a només una setmana de la Festa Major de Nou Barris, dissabte a les 17’30, on l’any passat la Colla descarregava el primer cinc de vuit de la temporada, i de l’Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia, el proper diumenge a les 12’00, on a més dels Castellers de Barcelona i els de la Vila de Gràcia, actuaran els Capgrossos de Mataró i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

2Pd4

3d8

2d7

4d8

4d6 Germanor

Pd5

2Pd4

Search