Sabadell2014

Una ensopegada no atura els Castellers de Barcelona

Hem compartit plaça avui a Sabadell amb Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i Castellers de Sabadell, la colla amfitriona. La Colla ha obert la actuació amb un cinc de vuit, sisè de l’any, per encarar en segona ronda, per setè cop enguany, el tres de nou amb folre. El castell, però, ha cedit a l’entrada de dosos. La Colla, però, no ha abaixat els braços i s’ha refet de la caiguda amb un tres de vuit en tercera ronda i un quatre de vuit amb l’agulla en ronda de repetició. Hem tancat la nostra actuació fent l’aleta per dotzena vegada aquesta temporada al pilar de sis, però l’espadat ha cedit a la descarregada.
Els Minyons de Terrassa s’han convertit en protagonistes de la diada en tornar la categoria de gamma extra a Sabadell, completant en primera ronda la torre de nou amb folre i manilles, que han acompanyat d’un quatre de nou amb folre carregat i un tres de nou amb folre. Els Capgrossos de Mataró han sumat un altre quatre de nou amb folre, en una diada on també han completat la torre de vuit amb folre, el set de vuit i el pilar de sis, i els Castellers de Sabadell, amfitrions, han descarregat la primera torre de vuit amb folre de l’any, que han acompanyat del cinc de vuit i el tres de vuit, en renunciar després d’un intent desmuntat al tres de nou amb folre.

Els Castellers de Barcelona actuaran la setmana que ve a la Festa Major del Poblenou, on acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Berga, buscaran fer un últim pas abans d’encarar tres setmanes de màxims, amb les dues diades de la Mercè i el Concurs de Tarragona.

Videos Youtube

 

Fotos

Internet

 

Search