10760 885032924893598 3070474366434433713 N

Una altra ‘clàssica’ a Can Jorba!

Els Castellers de Barcelona hem descarregat avui la tercera clàssica de la temporada a l’Avinguda del Portal de l’Àngel. El tres de vuit ha estat el primer castell en la commemoració dels Concursos que s’hi van celebrar als anys 60. La torre de set, tercera de la temporada i cada cop més a prop de pujar un pis, ha estat el segon castell, finalment hem tancat l’actuació amb un quatre de vuit més. La Colla ha començat l’actuació amb dos pilars de quatre i l’hem acomiadat amb un vano de cinc.

Els Minyons de Terrassa i els Castellers de Berga ens han acompanyat, com l’any passat durant la diada de Can Jorba. Els malves s’han apuntat la primera tripleta de vuit de l’any, amb tres de vuit, torre de vuit amb folre i quatre de vuit, i han culminat una gran diada amb el segon pilar de sis de l’any. Els berguedans han completat, per la seva banda, el tres de set, el quatre de set, el cinc de sis, a més de dos pilars de comiat.

Els Castellers de Barcelona vam participar Dissabte a la Mona Solidària que organitzen la pastisseria La Palma i l’Eix Clot a la Plaça Font i Sagué on vam completar un pilar de quatre, una torre de cinc i un altre pilar de quatre. La setmana que ve serem a l’Aniversari dels Marrecs de Salt, on a més de la colla amfitriona, també coincidirem amb els Castellers de la Vila de Gràcia.

Fotografies:

Notícies:

Search