Pd7f
pd7f

Un pas més a Les Corts

Els Castellers de Barcelona hem fet història un cop més en descarregar el segon pilar de set amb folre de la nostre història. Un castell que els vermells hem suat de valent per aconseguir, amb una defensa èpica ja des de la carregada. Aquest castell el vam coronar per primer cop l’any 2000 a Vilanova, i des d’aleshores només l’haviem descarregat un cop, l’any 2009, a la diada de la Mercè. L’espadat, però, no ha estat l’única alegria en la jornada d’avui. La Colla ha descarregat abans el quatre de vuit amb l’agulla, el cinc de vuit i el tres de nou amb folre, tercer consecutiu, demostrant novament que la Festa Major de Les Corts és un escenari propici per Castellers de Barcelona.

Espectacular ha estat també l’actuació dels Minyons de Terrassa, que han obert la diada amb el tres de nou amb folre, han continuat amb el quatre de nou amb folre i han tancat la seva actuació amb el primer nou de vuit que veu la Plaça Comas de Les Corts. Els Sagals d’Osona, l’altra colla convidada, han completat el cinc de set i el set de set, però han topat amb un quatre de vuit que han hagut de desmuntar en dues ocasions a la segona ronda.

La setmana que ve els Castellers de Barcelona serem a la Sagrada Família, on acompanyarem la colla del barri en el seu aniversari. Els Castellers de la Vila de Gràcia seran l’altra colla convidada.

Resum actuació: pd4balcó, 4d8a, 5d8, 3d9f, pd7f.

Fotografies:

Internet:

Search