Beguesjuly2014

Un ensurt de 9 no atura els Castellers de Barcelona

Avui hem demostrat el nostra estat de forma a Sant Vicenç dels Horts. Malgrat caure accidentalment en un intent de tres de nou amb folre, la Colla ha sabut aixecar-se i completar el tercer quatre de vuit amb l’agulla de la temporada. Abans, la Colla havia descarregat el quart cinc de vuit de l’any. Un tres de vuit ha tancat les nostres rondes de castells, i el vuitè pilar de sis descarregat enguany ha posat punt i final a la actuació.

Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts han completat una diada històrica en descarregar el primer castell de set i mig de la seva història: el quatre de set amb agulla. El tres de set, que ja havien coronat en dues ocasions, però, se’ls ha resistit, primer en un intent, i després en un intent desmuntat. Els locals també han completat un nou quatre de set i el pilar de cinc. Els Margeners de Guissona, finalment, han completat el tres de set i la torre de sis, i han acabat amb un pilar de quatre. Els de la camisa marró han descartat un tercer castell per la llargada de l’actuació i la marxa d’alguns dels seus castellers.

Ahir, la Colla va participar en la Festa Major de Begues i va completar el tres de vuit, el quatre de vuit i la torre de set, a més
de dos pilars de quatre d’entrada i un vano de cinc (foto). Els nostres fillols i amfitrions, els Encantats de Begues, van completar el quatre de sis, el tres de sis amb l’agulla, després d’un intent desmuntat, el tres de sis i el pilar de quatre, però no van poder amb la torre de sis, que va quedar en intent. Els Castellers de Castelldefels van descarregar el quatre de sis amb l’agulla, el tres de sis amb l’agulla, la torre de sis, també al segon intent, i el pilar de quatre.

El divendres, a més, la Colla va actuar al centre comercial Diagonal Mar, on va completar un pilar de quatre, el quatre de sis net, el tres de sis net, la torre de sis, el quatre de sis amb l’agulla net, el pilar de cinc i dos pilars de quatre, i el dijous 24, vam fer un pilar de quatre i un pilar de quatre en la festa del casal de Chisholm School of English.

La propera setmana tanquem la primera part de la temporada en una diada que històricament ha reportat grans èxits: la diada de Màrtirs Street. L’actuació se celebrarà a Vilafranca el dissabte dos d’agost a les 20:00h.

Videos Youtube

Fotos

Internet i premsa

 

Search