Cartell45e 1.jpg

Un cap de setmana intens…

Aquest cap de setmana tenim diverses activitats a Barcelona. Esperem veure-us a totes o algunes d’elles!

Torneig Gòtics Rugby 7’s Femeni – Barcelona 2014

El Gòtics Rugby Club organitza el dissabte 31 de maig un Torneig femení de rugby al camp de la Foixarda, a Montjuïc, per al qual ens hem proposat fer un castell de dones acompanyat per una pinya mixta a les 17.00 h: algunes de les jugadores ja han vingut a assaig per ajudar-nos. El dia del Torneig, al llarg de la tarda hi haurà música, bar, cheerleaders i diverses activitats i sortejos de premis, a més de batucada. Llegir més en la seva pagina de Facebook.

 

Concert del 45è Aniversari

Als Jardins de Clot de la Mel  a partir de les 22.00 h acollirà, el dissabte 31 de maig, el nostre concert especial del 45è Aniversari. Si al concert del 30è vam portar a Macaco, ara repetim un molt bon cartell, amb tres grans grups: THE BOMBINS + DR. CALYPSO + CLOTSTEADY.

cartell45e-1.jpg


Concurs de Castells de Sorra

Amb el canvi de mes celebrem els 15 anys del Concurs de Castells de Sorra, dintre del 45è Aniversari. Com sempre, podeu apuntar-vos a les cartelleres del local en grups de 2 a 6 persones. El farem el diumenge 1 de juny a la Platja de la Nova Icària a partir de les 10.00 h i fins al migdia.

sorra

 

Exposició ‘Barcelona, 45 anys fent castells’ 

Del 22 de maig al 28 de juny es podrà visitar a La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 3, al costat del Mercat de Santa Caterina i la Catedral), l’exposició commemorativa del 45è Aniversari “Barcelona: 45 anys fent castells”. Veureu què són els castell, la nostra història i un apartat sobre el castell aquàtic dels Mundials de Natació Barcelona 2013. El dijous 5 de juny hi farem una xerrada.

Newsletter Expo 45 anys Castellers de Barcelona

 

 

 

Search