DSCN6998

Torneig de futbol de canalla’2017

El dissabte 13 de maig de 2017 es va celebrar el torneig de futbol de canalla entre colles de Barcelona. Enguany ho organitzaven els Castellers del Poble Sec a l’Escola Tres Pins a Montjuïc.

Havíem quedat al local i amb el metro i el funicular en tres quarts d’hora ens plantàvem als camps. Una mica d’escalfament, explicació del torneig (enguany no han pogut assistir els Castellers de Sants o els Castellers de la Sagrada Família) i comencen els partits. Juguem amb bon resultat contra els amfitrions i la Colla Jove de Barcelona, i amb no tan bon resultat contra els Castellers de la Vila de Gràcia. Partit de tècnics viladebarcelona-jovesequins i a descansar.

I és que després d’un matí ben esportiu (amb pausa de repartiment de sucs per part de l’organització), fem reunió conjunta i lliurament de xuxes abans del dinar que portàvem de casa. Ja a la tarda, gimkana de divertides proves (alguna aquàtica) i ens acomiadem dels bandarres i de la resta de colles, i cap al local, que l’endemà teníem actuació a Nou Barris!

 

FOTOGRAFIES
Search