IMG 3674

Tercer Concurs InterInstituts

El dissabte 3 de juny de 2017 els Castellers de Barcelona hem organitzat la cloenda de la tercera edició del projecte “Nascuts per fer pinya”, que consisteix en tutorialitzar assajos castellers a instituts de la ciutat.

Aquest dia al matí, doncs, alumnes de dos instituts (Escolàpies Sant Martí i Institut 4 Cantons del Poblenou) exhibien en format de concurs els castells assajats als seus centres en horari escolar, amb l’ajuda de professors i la col·laboració dels Castellers de Barcelona. A aquests centres hem sumat un tercer equip format per estudiants membres de la colla vermella, convidats la darrera setmana.

Després de la concentració al local dels Castellers de Barcelona i el sorteig d’ordre, s’ha fet cercavila amb participació de l’Equip de Grallers i Timbalers dels Castellers de Barcelona fins al fossar del Parc del Clot, on s’ha fet el concurs. Petites gotes de pluja no han evitat la suspensió de l’event, que ha comportat esforç i emoció a l’hora d’aixecar els castells i, molt significativament, germanor entre els equips participants.

Tres rondes de castells i una de millora, i el jurat ha determinat que els guanyadors fossin les Escolàpies de Sant Martí, per davant de l’equip dels Castellers de Barcelona, que han cedit la seva segona posició a l’Institut 4 Cantons del Poblenou valorant l’esforç que representava fer castells amb alumnes que no són castellers.

Val a dir que l’acte, pel qual s’ha interessat la televisió Betevé, ha comptat amb la col·laboració de l’Eix Clot i Chisholm School of English, que ha repartit un curs d’anglès com a premi per a un dels participants. Per acabar, pica-pica per als participants i famílies acompanyants al local de la colla.

 

FOTOGRAFÍES
Galeria del concurs Interinstituts dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Yassin Boussaid i Rafa Caballero)

Galeria del concurs Interinstituts del Christian Muñoz

 

VIDEOS

Vídeo resum fotògràfic del concurs Interinstituts dels Castellers de Barcelona (Eduard París)

 

CRÒNIQUES
Betevé

Search