Interinstituts

03-06-2017 : Tercer Concurs de Castells Interinstituts “Nascuts per fer Pinya”

Aquest proper dissabte 3 de juny, al Fossar del Parc del Clot de Barcelona, celebrem el tercer Concurs de Castells Interinstituts “Nascuts per fer Pinya”, que com ja va sent habitual, organitzem els Castellers de Barcelona, a fi d’apropar el món casteller i els seus valors a nens i nenes estudiants de Secundària. Durant les últimes setmanes les escoles participants han estat assajant de valent, i en horari lectiu. Els valors dels que tant presumim arreu, la força de voluntat del jovent, l’equilibri i la concentració necessària pel treball en equip, el valor per experimentar sensacions diferents i el seny que posen els seus formadors per demostrar-se a si mateixos que això de fer castells, i portar a plaça les construccions castelleres és una bona manera de fomentar el treball en equip i la col·laboració mútua.

Les escoles participants d’aquest any són:

  • Escolàpies de Sant Martí.
  • Institut 4 Cantons del Poblenou.
  • Un recull d’alumnes de diferents instituts i membres de la nostra colla.

 

La jornada començarà a les 11.00 h del matí, i en acabar es repartiran premis i records per a tots els participants i col·laboradors.

Veniu a gaudir de la llavor dels castells, de la il·lusió de portar a plaça tot allò en què han estat treballant els alumnes durant mesos, i sobretot, veniu a gaudir d’una gran jornada festiva.

Search