Tallers

Els Castellers de Barcelona organitzem tallers de castells durant tot l’any. Fem sessions de diferent format, adaptades a necessitats horàries o d’espai o personals (escolars, treballadors, etc.). Es poden fer o bé a les nostres instal·lacions o altres entorns. Tot comença amb una sessió de vídeo a mode d’introducció al món de les torres humanes. Després continuem amb una sessió tècnica bàsica. Finalment dediquem temps a construir petites torres humanes, com pilars de 3 o torres de 4 pisos.

Actuacions per a empreses o esdeveniments

Esteu organitzant un esdeveniment i voleu oferir un tast de cultura catalana? Els castells són únics i us assegurem que, si els integreu en una celebració, seran un èxit, especialment si l’acte va destinat a convidats estrangers, que probablement mai hauran vist res semblant. Les actuacions s’adapten a diferents necessitats.

Viatge escolar

Veniu amb un grup d’estudiants de visita a Barcelona? Regularment fem xerrades informatives a grups organitzats d’estudiants o altres col·lectius, als quals presentem la tradició castellera. Es fan visites guiades en dies d’assaig, que fan que tinguin l’oportunitat de veure de prop les torres humanes de Catalunya.

Search