Enllac 3

#SergiLlibertat

Fa uns dies en Sergi, membre dels Castellers de Barcelona, va ser detingut pels afers de Can Vies, a Barcelona. Tenim el convenciment que el seu tarannà pacífic és incompatible amb una actuació violenta i estem molt sorpresos de la seva detenció i situació de presó preventiva.

Volem fer-nos nostre el que ha crescut a les xarxes socials com una idea de suport a aquesta causa: a partir d’ara durem un llaç vermell en les actuacions castelleres i actes de la Colla. A tots els castellers, colles i col·lectius que ja ens han mostrat i segueixen mostrant el seu suport d’aquesta manera, volem agrair-vos-ho sincerament. Ens sentim ben contents d’escoltar aquests valors de companyonia, que el Sergi, sens dubte, comparteix.

No obstant, no podem estar contents perquè ens falta una persona, a les portes dels actes centrals del nostre 45è Aniversari. Ho celebrarem amb normalitat, respecte i civisme, com ell voldria, però sabent que ell no hi és.

No hi és i no podrà ajudar-nos a portar el twitter oficial de @CdBCN , a participar en la Comissió del 45è Aniversari, a donar aire a l’Arxiu de la Colla, a dinamitzar la Penya Blaugrana dels Castellers de Barcelona, a fer de primer lateral… Des d’aquestes línies li diem que sigui fort i, a la seva família, que farem pinya perquè es resolgui la situació en què es troba el nostre amic, company i casteller. Estem convençuts de la seva innocència fins que es demostri el contrari, i volem que surti JA.

Aprofitem per facilitar-vos una petició de signatures que ha endegat la família a través d’internet

Search