S’ensuma la màgia, s’ensuma Màrtirs…

Setmana prèvia a les vacances d’estiu vol dir només una cosa al local dels Castellers de Barcelona: setmana prèvia a l’actuació de Màrtirs Street a Vilafranca del Penedès.

El proper dissabte 5 d’agost, celebrarem com ja és habitual (tot i la manca de l’any 2016) la diada de Màrtirs Street a la plaça de la Vall del Castell, una cita marcada en un to vermell especialment fort al nostre calendari, i a on portarem no només els nostres millors castells de la temporada sinó tota la il·lusió i ganes amb els companys dels Xicots de Vilafranca. No hi ha dubte que les ganes, la il·lusió, el bon companyerisme, però sobretot, un bon bigoti, convertirà la fita en màgica… i si no, al temps…

Però la màgia comença divendres, al nostre pati d’assaig, on amb l’ajuda de castellers d’altres colles amigues, farem un assaig general imprescindible de somni, on hem de donar exemple i no fallar, hem de ser-hi tots… i algú més si pot ser, ni que sigui per gaudir desprès del pica-pica i beguda que oferirem a tots els assistents.

I per fer caliu, des dels Castellers de Barcelona, organitzem un concurs de bigotis, a on participarà tot aquell membre de la Colla que de manera natural o artificial, pintat, cosit, brodat o decorat, porti un bigoti durant l’actuació de dissabte. S’estableixen tres categories de participació; masculina, femenina i de canalla i a on es valorarà la originalitat, l’atreviment i la dificultat. Animem-nos tots !!!

A part, la comissió de festes ha organitzat un seguit d’actes festius per a tota la tarda-nit del dissabte :

  • 18.00 : Traca d’inici i Festa infantil amb animació
  • 18:50 : Xocolatada
  • 19:00 : Actuació castellera
  • 22:00 : Sopar popular
  • 23:00 : Festa DJ
  • … i en acabar … la Ruta de les fonts.

 

Fes una ullada al nostre vídeo promocional de la Diada de Màrtirs Street’2017.

 

 

Search