11081373 878054795591411 2000000873409744252 N

Segona clàssica a Vic

Els Castellers de Barcelona hem descarregat aquest migdia a la Plaça Major de Vic la segona clàssica de la temporada. Hem entrat a plaça amb un pilar de quatre caminant i hem completat, en primera ronda, el quart quatre de vuit de la temporada. Els barcelonins hem descarregat en segona ronda la torre de set, segona de l’any, i hem culminat l’actuació amb el tres de vuit, per acabar acomiadant la diada amb un vano de cinc. És la setena temporada consecutiva en què la Colla acompanya els Sagals d’Osona en una Diada del Ram on, l’any passat, completavem la primera clàssica de la temporada. Tornarem a aquesta plaça al mes de juliol, on també l’any passat, hi vam completar el tres de nou amb folre.

Els Sagals d’Osona, amfitrions, i els Xics de Granollers han compartit plaça amb nosaltres. Els osonencs han descarregat el cinc de set i el set de set, però han ensopegat amb el primer tres de vuit de la temporada, que ha cedit quan sortia l’aixecador. Els vallesans, en canvi, han completat els seus tres castells: cinc de set, torre de set –primera de la temporada i la més matinera del seu historial-, i quatre de set. Totes dues colles han obert la seva diada amb un pilar de quatre caminant i l’han tancat amb un vano de cinc.

D’altra banda, vam actuar el divendres 27 de març a Valls, al costat de la Plaça del Blat, en la col·locació de la primera pedra del futur Museu Casteller, en companyia de moltes altres colles castelleres. Vam
fer un pilar de 4. Podeu veure les fotos d’Eduard París, Mar Santiago i Oriolet Martín.

Els Castellers de Barcelona descansarem aquesta setmana i tornarem als assajos el dimarts 7 d’abril per encarar la pròxima diada del nostre calendari: el diumenge 12 d’abril a les 12:00 a Can Jorba.

Fotografies:

Vídeos:

Notícies:

 

Search