3d9Vic

Segon tres de nou amb folre de la temporada a Vic

Hem descarregat avui a la Plaça Major de Vic el segon tres de nou amb folre de la temporada. Abans, però, els vermells han obert l’actuació amb un cinc de vuit. El tres folrat ha arribat en segona ronda, i s’ha convertit en el castell de nou que aconsegueixem més lluny de la nostra ciutat. La torre de vuit amb folre a tercera ronda ha tancat una magnífica actuació de la Colla, que ha arrodonit la diada amb el quart pilar de sis que descarrega enguany.

Els Sagals d’Osona, colla amfitriona, i els Castellers de la Vila de Gràcia, l’altra colla convidada, han completat una diada magnífica. Els locals s’han quedat a un pas de la glòria en desmuntar en dues ocasions un castell que fa deu anys que no coronen: la torre de vuit amb folre. Malgrat tot, els osonencs han descarregat el tres i el quatre de vuit, i el set de set, a més dels tradicionals pilars d’entrada i comiat. Finalment, els Castellers de la Vila de Gràcia han fet història en completar la millor actuació de la seva història, amb el cinc de vuit, el tres de nou amb folre, el quatre de vuit amb l’agulla i el pilar de set amb folre.

Ahir, várem organitzar un torneig de bàsquet 3×3. L’esdeveniment, emmarcat en els actes del 45è Aniversari de la Colla, va ser un èxit, i va comptar amb 12 equips, 4 dels quals formats per membres de la Colla.

També várem fer un pilar de 4 en la festa de l’acadèmia Chisholm School celebrada el passat dia 25 de juny al vespre al camp de futbol del Júpiter, així com un pilar de 4, ahir dissabte 5 de juliol a la tarda, al tanatori de Sancho de Ávila, a Barcelona, per acomiadar l’antic casteller Bartomeu Marín, que ens va deixar divendres.

 Videos Youtube

Fotos

Premsa i internet

Search