4d8 Santa Eulàlia 2019
4d8 dels Castellers de Barcelona a la FM de Santa Eulàlia de 2019

Santa Eulàlia obrirà la temporada

La Festa Major d’Hivern podria veure diumenge el primer castell de 8 de l’any i comptarà per primer cop amb els ‘Esquerdats’ de l’Esquerra de l’Eixample

Els Castellers de Barcelona comencen diumenge la seva 51a temporada a la Plaça Sant Jaume. Ho faran amb la resta de colles de la ciutat. Com ha passat des de 2013, l’actuació podria ser escenari del primer castell de 8 de l’any de la mà dels vermells. Tot i que enguany prioritzen la formació d’una base de castellers forta per a les properes temporades, no descarten portar-lo a plaça si les proves són prou bones per començar a rodar-hi castellers.

L’altre alicient de la jornada serà veure l’estrena dels ‘Esquerdats’, la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, que actuarà per primer cop a la Plaça Sant Jaume un any i mig després de les seves primeres passes. Els Esquerdats se sumaran als Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec, la Colla Jove de Barcelona, els Castellers de Sarrià i els Castellers de Barcelona.

L’actuació començarà a les 11h i serà a l’antiga, de manera que totes les colles actuaran simultàniament i sense torns establerts. L’única condicionant serà el d’acabar les rondes de castells en 75 minuts des de l’inici.

Search