DSCN5628

Roser conservador però amb tripleta de 8

Després d’una setmana sense actuació, i unes setmanes amb assajos cancel·lats i modificats pel context polític actual, afrontàvem el retorn a Vilafranca després d’un Màrtirs històric.

Després de reclamar la llibertat dels Jordis ens vam posar a la feina amb un pilar de 4 reivindicatiu, en primera ronda vam descarregar el setzè 3 de 8 de la temporada amb clara solvència i que espera ser de nou folrat. En segona ronda, i després de desmuntar el peu per problemes d’alçades, vam descarregar per segon cop enguany, després de descarregar-lo per primer cop a la Diada del Pati de Valls, el 2 de 8 amb folre, una torre amb molts canvis respecte d’aquella primera a Valls. En tercera ronda, vam apostar pel carro gros, un 4 de 8 que com el tres, era el setzè de la temporada, un castell que tenim dominat a tronc, però degut al desnivell del terra, se’ns va desquadrar lleugerament, però tranquil·lament descarregat.

Després de tres rondes de castells, vam passar a la ronda de pilars, portant a plaça després de molta feina així com canvis al pom i a segons el pilar de 6, un pilar que no pujava igual que a la Barceloneta, on el vam carregar, i que es va acabar trencant al pis de terços. Després de la lògica decepció, vam descarregar un pilar de 5 que tenia la mateixa estructura del de 6, tret del segon.

Ara ens queden les tres darreres actuacions de l’any amb el doblet del cap de setmana vinent a la Verneda i Vilanova i la Geltrú i la cloenda de la temporada el 12 de novembre a la Plaça de Valentí Almirall dins la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa.

 

En resum:

Dissabte 28 d’octubre de 2017, plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès

Xicots de Vilafranca: pd4, id4d9f, 7d8, 2d8f, 4d8, Pd5, 6 pd4

Xics de Granollers: 2 pd4, 3d8, 4d8, 2d7, vd5

Castellers de Terrassa: pd4, 3d8, 4d8, 2d7, 2 pd5

Castellers de Barcelona: pd4, 3d8, 2d8f, 4d8, ipd6, pd5

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la Diada del Roser dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Maria Medina, Elisenda Ensesa i Gabri Guzmán)

 

VIDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

El Món.cat (edició Terrassa)

Betevé – Fem castells

Search