DSCN4715

Reprenem temporada…

Tornem a la feina després de les vacances d’estiu, i amb una única setmana d’assaig, però amb les ganes pròpies que ens genera actuar al nostre barri, en aquesta ocasió a la plaça del Mercat del Clot.

Iniciem el dissabte al mateix indret en el qual actuarem a la tarda, però amb un taller de castells amb l’objectiu d’apropar-nos, més encara, a l’entramat del barri, a la seva gent i als nostres veïns, obrint el taller amb la descarregada d’un pilar de 4.

A la tarda, per això, la plaça del Mercat es convertia en punt de trobada amb els Castellers d’Esplugues per a una actuació castellera que servia d’inici del segon tram de la temporada.

Obríem actuació a les 18.00 de la tarda ja tocades, amb el sol ja amagat entre els edificis del barri (el que feia disfrutar de la diada amb una temperatura més que agradable), i amb dos pilars de 4 simultanis per iniciar la ronda de castells, i a on descarregàvem el plàstic 3 de 7 aixecat per sota; en segona ronda, i després de desmuntar un primer peu, descarregàvem sense incidències el 2 de 7, per tancar actuació amb un 4 de 7 impecable. Per tancar, dos pilars de 4 simultanis feien poder ensumar ja seriosament la botifarrada que teníem preparada per a tots els participants a la diada.

Quant als nostres companys de plaça, els Cargolins, descarregaven sense problemes dos pilars de 4, un 3 de 7, el 4 de 7, un 5 de 6 i per acabar un meritori pilar de 5.

Endeguem, doncs, el segon tram de temporada amb promoció pel barri i amb les ganes de seguir demostrant per les places la nostra gran feina del pati d’assaig.

 

En resum:

Dissabte 2 de setembre de 2017, plaça del Mercat del Clot

Castellers de Barcelona : pd4 (matí, per obrir taller de castells), 2 pd4, 3d7xs, 2d7, 4d7, 2 pd4

Castellers d’Esplugues : 2 pd4, 3d7, 4d7, 5d6, pd5

 

 

FOTOGRAFIES

Galeria del taller i el pilar del matí dels Castellers de Barcelona (Eduard París i José Mª Puyo)

Galeria de l’actuació al Mercat del Clot dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Andrea Carina d’Anna i Gabri Guzmán)

 

VÍDEOS

Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció)

 

CRÒNIQUES

Visió personal de la Diada – Blog ‘El fet casteller vist pel Tete’

Search