Castellers De Barcelona

Raval amb bàsics de vuit

Un any més hem celebrat la Festa Major del Raval a la Plaça de la Gardunya. Hem començat la diada descarregant dos pilars de quatre. A la primera ronda hem fet un intent desmuntat de 3 de 8 que hem descarregat en un segon intent. A la tercera ronda hem completat el 4 de 8 i hem acabat la ronda de castells amb el 5 de 7. Per tancar la diada hem fet un pilar de 5 que ha quedat en carregat i dos pilars de quatre.

A plaça ens acompanyaven els Castellers de Cerdanyola i els Brivalls de Cornudella. Els primers han començat la diada amb un pilar de 4. A la primera ronda, han descarregat el 4 de 7. A la segona, han completat el 4 de 7 amb agulla. El tercer castell, el 3 de 7 amb agulla se’ls ha resistit en un primer intent desmuntat però l’han pogut completar amb un següent intent. Han acabat la diada amb un pilar de cinc seguit de 3 pilars de quatre.

Els Brivalls de Cornudella han començat la diada descarregant un pilar de 4. A primera ronda, han descarregat el 3 de 6  i a la segpona han fet un intent desmuntat de 3 de 6 amb l’agulla. Seguidament han descarregat la torre de 6. Els de la camisa blava no han fet tercer castell i han acabat la diada amb un pilar de 4.

 

En resum:

Dissabte 13 de juliol de 2019, Plaça de la Gardunya de Barcelona:

  • Castellers de Barcelona: 2pd4, id3d8, 3d8, 4d8, 5d7, pd5c, 2pd4
  • Castellers de Cerdanyola: pd4, 4d7, 4d7a, id3d7a, 3d7a, pd5, 3pd4
  • Brivalls de Cornudella: pd4, 3d6, id3d6a, 2d6, pd4

Fotografies

Vídeos

Search