Poblesec2014

Quarta aleta de nou al Poble Sec

Avui hem descarregat al Carrer Blai del Poble Sec el quart tres de nou amb folre de l’any, convertint aquesta plaça en plaça de 9. El tres folrat ha estat precedit per un cinc de vuit, castell que ja hem completat en diverses ocasions aquesta temporada. Un cop descarregada la ‘catedral’, la Colla ha atacat el castell gran de la diada. Ens hem refet de la caiguda de fa una setmana a la Rambla del Raval de Barcelona, i hem descarregat novament el tres de nou amb folre. El segon quatre de vuit amb l’agulla descarregat enguany ha permès a la Colla encarar l’últim gran objectiu de la diada, el pilar de set amb folre. El castell, però, s’ha resistit novament, i ha cedit a pocs segons que l’enxaneta el coronés.

Els Castellers del Poble Sec, colla amfitriona i que celebrava els seus quinze anys, han descarregat el segon quatre de vuit de la seva història. El ‘carro gros’ ha estat acompanyat d’una torre de set i un set de set. Els Castellers de Lleida, l’altra colla convidada, han descarregat la torre de set, però no han pogut amb el tres de vuit, que han desmuntat en dues ocasions consecutives. El cinc de set i el tres de set han tancat la seva actuació.

Actuarem dues vegades la pròxima setmana. El dissabte a la tarda serem a Begues, amb els nostres fillols, els Encantats de Begues, i els Castellers de Castelldefels. El diumenge al migdia serem a la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts, on actuarem acompanyats de la colla local, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Margeners de Guissona.

 

Videos Youtube

Fotos

Premsa i internet

Search