10322826 522726001201040 1069461246722474407 N

Primera clàssica de l’any!

Els Castellers de Barcelona hem descarregat avui a la Plaça Valentí Almirall la clàssica de vuit més matinera de la nostra història. Les arrencades potents de temporada ja són habituals, any rere any, anem completant castells més i més d’hora en el calendari. Els vermells hem obert la nostra actuació, amb el quatre de vuit, segon de la temporada, que hem completat amb molta fermesa. L’estrena del tres de vuit ha arribat en segona ronda, i amb la confiança dels dos castells bàsics de vuit, hem afrontat la torre de set, que s’ha completat amb un debut al pis de quarts. Un vano de cinc, amb debut inclòs, de nou, i dos pilars de quatre simultanis han tancat una diada que havia començat amb un pilar de cinc de dol en record de Llibert Garcia Soler, casteller de la Colla als anys 90 i que havia regentat el bar del local d’assaig del carrer Rossend Nobas.

Els Castellers de Terrassa i els Sagals d’Osona ens han acompanyat a la Plaça Valentí Almirall. Els blau-turquesa han completat cinc de set, quatre de set amb l’agulla i tres de set, i els osonencs, tres de set, cinc de set i quatre de set.

En acabar l’actuació, per la tarda vam fer dinar de carmanyola al local i karaoke musical, organitzat per l’Equip d’Activitats.

D’altra banda, el dissabte 14 de març hem portat a terme una sortida de canalla al museu CosmoCaixa. Podeu veure les fotos d’Eduard París.

Notícies:

Fotografies:

Vídeo:

 

Search