3 De 8

Primera clàssica abans de vacances

Els Castellers de Barcelona han descarregat la primera clàssica de vuit de la temporada. Ha estat a la seva cita anual d’abans de Setmana Santa: la Diada del Mercat del Ram de Vic, organitzada pels Sagals d’Osona.

Després del pilar de 4 caminat d’inici, la colla degana de la ciutat de Barcelona ha començat la diada descarregant el primer 3 de 8 de la temporada. En segona ronda ha seguit amb les estrenes i ha descarregat el 2 de 7. El tercer castell dels vermells ha estat el 4 de 8, el cinquè d’aquesta temporada. Han acabat la diada amb un vano de 5. Els Castellers de Barcelona comencen avui una setmana de vacances merescudes després de la diada d’avui. Jaume Montolio, el cap de colla afirma que “la diada d’avui és un pas molt important perquè la temporada del 50è aniversari sigui una gran temporada”.

La colla local, els Sagals d’Osona, després del pilar caminat, han descarregat en primera ronda el 5 de 7. Seguidament han completat el 7 de 7 i, per acabar, han descarregat el 4 de 7 amb agulla.

Els Xics de Granollers han estat la tercera colla en participar a la diada. Com les altres colles, han començat l’actuació amb un pilar de 4 caminat. En primera ronda han descarregat el 4 de 7, a la segona el 5 de 7 i, el tercer castell ha estat el 4 de 7 amb agulla.

En resum:

Diumenge 14 d’abril de 2019, Plaça Major de Vic

  • Castellers de Barcelona: pd4cam, 2pd4, 3d8, 2d7, 4d8, vd5.
  • Sagals d’Osona: pd4 cam, 5d7, 7d7, 4d7a, 3pd5
  • Xics de Granollers: pd4 cam, 4d7, 5d7, 4d7a

Fotografies

Vídeos

 

Search