Vano De 6 Complet. Descarregat A Màrtirs Street (2-8-2014)
Vano de 6 complet. Descarregat a Màrtirs Street (2-8-2014)

Fent història amb el vano de 6 complet

La Colla fa història en convertir-se en la segona colla que descarrega un vano de sis complet. La diada que ha vist el seu primer tres de set aixecat per sota, el seu primer quatre de vuit i una infinitat d’èxits més ha tornat a fer màgica la Plaça de la Vall del Castell. La fita ha arrodonit una diada on, amb cinc de vuit, tres de nou amb folre i quatre de vuit amb l’agulla, la Colla ha aconseguit la millor actuació de la nostra història a quatre castells, fins ara la de Màrtirs del 2013. Aleshores, la Colla va alçar un pilar de sis, que  ha acompanyat simultàniament de dos pilars de cinc i dos de quatre.

Els Xicots de Vilafranca han acompanyat els barcelonins amb una diada on tres intents desmuntats han evitat que completessin la millor actuació de l’any. Finalment, han sortit de plaça amb un intent desmuntat de quatre de vuit, un quatre de vuit descarregat, un intent desmuntat de torre de vuit amb folre, un intent desmuntat de tres de vuit, un cinc de set i un pilar de cinc.

Aquesta diada tanca la primera part de la temporada dels Castellers de Barcelona, que tornaran als assajos a finals del mes d’agost.

 

Fotos i video

Internet i premsa

 

Search