4d8a Raval2014

Primer quatre de vuit amb l’agulla de la temporada

Hem descarregat avui, a la Festa Major del barri del Raval de la capital catalana, el primer quatre de vuit amb l’agulla de la temporada. Abans, però, hem alçat un pilar de cinc de dol en memòria de Bartomeu Marín. Una gran seguretat en l’execució del quatre amb l’agulla ha dut la Colla a afrontar en segona ronda el tercer tres de nou amb folre de la temporada. L’estructura, però, ha cedit a la sortida de dosos, deixant el castell en carregat. Malgrat tot, no hem cedit en els objectius, i hem descarregat en tercera ronda la torre de vuit amb folre. El setè pilar de sis descarregat de l’any ha tancat l’actuació, que hem acomiadat amb un vano de cinc.

Les tres colles convidades han completat també bones actuacions. Els Castellers del Poble Sec han descarregat el cinc de set, la torre de set, el quatre de set i un vano de cinc de comiat. Per la seva banda, els Castellers d’Esplugues han completat el quatre de set amb l’agulla, el quatre de set, el tres de set i un pilar de cinc final. Finalment, els Castellers de Cerdanyola han descarregat també tres i quatre de set, però han tancat la diada amb el tres de set amb l’agulla i un pilar de cinc.

La setmana que ve actuarem al Carrer Blai en el XVè Aniversari dels Castellers del Poble Sec. Els Castellers de Lleida seran l’altra colla convidada en una diada on els vermells buscaran seguir avançant pas a pas, de cara al tram final d’aquesta primera part de temporada.

 Videos Youtube

Fotos

Internet

Search