Img 6808.jpg

Presentació del llibre “Pit i amunt!”, de Benet Íñigo

El dijous 10 de maig de 2018, després de l’assaig de canalla, va tenir lloc a la sala d’actes del local dels Castellers de Barcelona la presentació del llibre “Pit i amunt!” del periodista i casteller dels Castellers del Poble Sec Benet Íñigo.

El llibre (Columna Edicions Grup 62, 2017) explica maneres de sentir-se a diferents posicions d’un castell exemple, com és el 3 de 10 amb folre i manilles. Benet Íñigo va explicar que va construir el relat parlant amb diferents castellers per poder transcriure sensacions, emocions, anècdotes… En el debat, Benet, que va ser cap de colla dels Castellers del Poble Sec en tres etapes, també va reflexionar sobre el món casteller en general, els aspectes positius de l’augment de colles a la ciutat o l’esperit de lluita que veu en els Castellers de Barcelona.

L’acte va ser presentat pel responsable d’Activitats dels Castellers de Barcelona Àxel Vilaseca, i moderat per Toni Mañané, responsable de la revista de la Colla, “l’URC”, i a l’inici es va reproduir un missatge de veu de Lluís Puig i Gordi, conseller de Cultura a Brussel·les.

 

FOTOGRAFIES

Galeria de la presentació del llibre ‘Pit i amunt!’ de Benet Íñigo dels Castellers de Barcelona (Eduard París i Robert Saugar)

Search