Poblenou2014

Preparats per la Mercè

Hem actuat avui al Parc del Centre del Poblenou amb motiu de la Festa Major del barri barceloní. La Colla ha aprofitat la diada per preparar l’actuació de diumenge que ve a la Mercè, i ha descarregat el quatre de vuit amb agulla, setè enguany, en primera ronda. Hem alçat en segona ronda un tres de vuit atípic. El castell presentava la pinya del tres de vuit amb l’agulla i el tronc que hem treballant per posar-hi el pilar. El nou de set amb una enxaneta ha arribat en darrera ronda, però el pom de la primera torre ha cedit abans de la primera aleta, i malgrat que el castell ha aguantat uns segons sense que la canalla acabés despenjant-se, l’estructura ha acabat caient. Un quatre de vuit ha tancat l’actuació de la Colla, que ha completat un vano de cinc de dones a la ronda de pilars.

Els Castellers de la Vila de Gràcia, per la seva banda, han demostrat el seu magnífic moment en fer plaça de nou el Parc del Centre del Poblenou. El tres de nou amb folre ha arribat en segona ronda després d’una torre de vuit, i els graciencs han tancat l’actuació amb el quatre de vuit amb agulla i el pilar de sis. Els Castellers de Berga han descarregat els dos castells de set, el tres i el quatre, han tancat la seva actuació amb el quatre de set amb agulla, i s’han acomiadat de la plaça amb un pilar de cinc.

La diada dels barcelonins ha estat condicionada per la baixa d’última hora d’un dels seus castellers i per la diada de la Mercè, on els de la camisa vermella voldran completar dues actuacions de màxims, tant el diumenge 21 de setembre, a la Diada de Colles Convidades, amb Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa, com el dimecres 24 de setembre, a la Diada de Colles Locals de Barcelona.

Videos Youtube

 

Fotos:

Internet:

Search