Passegem el carro gros

Els Castellers de Barcelona hem descarregat novament el 4 de 8 aquest migdia a Badalona. És el tercer que descarreguem enguany. Ha estat a la Diada d’Inici de Temporada organitzada pels castellers locals.

A tocar del mar, els vermells hem començat la diada descarregant el 5 de 7. En segona ronda ha arribat el plat fort de la diada: després d’un peu desmuntat, hem descarregat el 4 de 8. En tercera ronda, hem descarregat el 4 de 7 amb agulla i han acabat la diada descarregant 3 pilars de 4.

Els Micacos han descarregat en primera ronda el 3 de 6 amb agulla. A la segona ronda, els locals han descarregat un 3 de 6 on nucli, tronc i canalla eren formats per dones. Finalment han descarregat el 2 de 6 i han acabat la diada amb un pilar de 5. Els Castellers de Badalona actualment no disposen d’un local on assajar. Després d’haver de marxar de l’antic, l’Ajuntament els n’ha ofert un que no està amb condicions per a l’activitat castellera i necessita unes obres que encara no tenen data d’inici.

Els Sagals d’Osona han estat l’altra colla convidada. Els osonencs han descarregat en la primera ronda el 4 de 7. El segon castell dels Sagals ha estat el 4 de 7 amb agulla i el tercer ha estat el 3 de 7. Han tancat la diada amb un pilar de 5.

En resum:

Diumenge 24 de març de 2019, Plaça del Pou del Greix (Barcelona)

  • Castellers de Barcelona: 5d7, 4d8, 4d7a, 3pd4.
  • Castellers de Badalona: 3d6a, 3d6 femení, 2d6, pd5.
  • Sagals d’Osona: 4d7, 4d7a, 3d7, pd5.

Fotografies

Vídeos

Search