Castellers De Barcelona, Segons Del 4d8a. Sabadell, Octubre 2015. Fotografia De David Tarrats
Castellers de Barcelona, segons del 4d8a. Sabadell, octubre 2015. Fotografia de David Tarrats

Objectius fantasma

Arribats a plaça, la cara d’incredulitat al veure’ns les cares era majúscula. Giràvem els tres-cents seixanta graus sobre nosaltres mateixos i intentàvem cercar més enllà, tot confiant en que encara faltava més vermell per arribar. Just fa un any feiem la millor actuació de la nostra història fins llavors a la Sagrada Família. Avui descartàvem els castells de nou.

L’actuació començava amb un quatre de vuit amb agulla molt parat, amb alguna de les rengles obrint-se massa d’hora però que no va comportar cap esforç extraordinari. Un cop coronat el pilar, la sortida de la canalla donava un petit ensurt tot recordant la caiguda de la última actuació a Les Corts en el mateix instant, però aquesta vegada l’experiència del tronc del pilar no permetia que acabés amb la mateixa sort.

A segona ronda fèiem el que segurament és el nostre castell insígnia. Un cinc de vuit controlat però remenadet, que es descarregava amb la confiança dels vuit predecessors aquesta temporada. Com a tercer castell ens resignàvem a repetir per enèssima vegada un tres de vuit per manca de més pinya i a ronda de pilars un magnífic i reiteratiu pilar de sis.

I així era com sense pena ni glòria sortíem de Sabadell amb una actuació prou digna, sense caigudes, però sense abordar els grans objectius pendents.

Castellers de Sabadell: 5d8, 3d9f, 4d9f(i), 7d8, Vd5
Castellers de Barcelona: 4d8a, 5d8, 3d8, Pd6, 2 Pd5
Sagals d’Osona: 5d7, 4d8, 2d7, Pd6
Marrecs de Salt: 5d7, 3d8, 2d7, Pd5

Nombre d’actuacions consecutives sense caure: 1

Castells de la temporada 2015

 

Nota: les diades de la temporada 2014 no es corresponen a la línia temporal del 2015. Així mateix, s’han obviat algunes actuacions menors de la temporada 2014 que no coincideixen amb les diades del 2015.

Fotografies:

Vídeos:

Notícies relacionades:

Search