Berga2014

Nova tripleta a Berga i actuació a Barceloneta

Hem completat avui a les 12:00h a la Plaça de Sant Pere de Berga la tercera tripleta de vuit de l’any, i hem descarregat el cinquè pilar de sis consecutiu de la temporada. La Colla ha obert la seva actuació a la diada dels Quatre Fuets -després del pilar de 4 caminant de cada una de les colles- amb el tres de vuit, per atacar en segona ronda la quarta torre de vuit amb folre de l’any. El quatre de vuit en tercera ronda ha tancat les rondes de castells i hem descarregat a la ronda de pilars el cinquè pilar de sis consecutiu de la temporada.

Els Castellers de Berga, colla amfitriona, han descarregat el quatre de set amb agulla a primera ronda. En segona ronda han provat de coronar el primer cinc de set de la seva curta història, però l’han hagut de desmuntar. En ronda de repetició han decidit provar el quatre de set, que ha quedat en carregat. Per tancar les rondes de castells han descarregat el també primer set de set de la seva història, abans d’un vano de 5. L’altra colla convidada, els Castellers de Vilafranca, ha completat la segona tripleta màgica de l’any, amb el tres i el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit, desmuntat en un primer intent, actuació que tot just estrenaven ahir dissabte.

Un cop acabada l’actuació, la Colla i els Castellers de Berga hem alçat tres pilars de quatre (dos pels bergadans i un pels barcelonins) en suport al company Sergi detingut i en presó preventiva sense proves des dels incidents de Can Vies. Els Castellers de Vilafranca han fet un pilar de 5 flanquejat per quatre pilars de 4.

Ahir, a més, la Colla va actuar a la Diada de la Barceloneta, amb la companyia dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Encantats de Begues. La colla amfitriona, després de tres pilars de 4 inicials (per #SergiLlibertat ), va descarregar el tres de vuit, la torre de set, el quatre de set amb l’agulla i el pilar de sis, més dos pilars de 4 (per #SergiLlibertat ). Pel que fa a les colles convidades, els Carallots van completar el quatre de sis, el tres de sis amb l’agulla, la torre de sis i van haver de desmuntar el pilar de cinc final, mentre que els Encantats de Begues van poder completar el tres de sis, després de desmuntar el tres de sis amb l’agulla i van caure intentant el pilar de cinc.

 

Enllaç a canal de Youtube

Fotos

Internet i Premsa

Search