DSC 0277

Nou Barris i Barceloneta 2016

Barcelona, 22 de maig del 2016. Aquest diumenge 22 de maig, els Castellers de Barcelona hem portat a la Plaça Major de Nou Barris, a Barcelona, amb motiu de la Festa Major, els millors castells que portàvem assajant. Com una de les actuacions més importants del primer tram de temporada, abans d’arribar al nostre Aniversari, hem estat valents de marcar l’objectiu d’una diada de castells de 8 ambiciosa, amb el 3 de 8, el 7 de 8 carregat i el 4 de 8. Si bé el 7 de 8 no ha pogut descarregar-se per perdre les mides a la sortida de dosos, la resta de castells han estat ferms, demostrant com de consolidades estan les estructures bàsiques de 8.

Hem iniciat la diada amb dos pilars de 4 i hem acabat amb vano de 5. Hem estat molt ben acompanyats de la Colla Joves Xiquets de Valls, que han descarregat un 3 de 8 i un magnífic 2 de 8 amb folre d’execució impecable. L’últim castell, un 4 de 8 amb moltes estrenes, no ha arribat a descarregar-se. Dos pilars de 4 inicials i un pilar de 5 final han acompanyat els tres castells.

El dissabte 21 de maig per la tarda, vam participar a les festes de la primavera del barri de la Barceloneta (Barcelona). Amb Bordegassos de Vilanova i Encantats de Begues, vam contribuir a l’entreteniment d’una tarda molt animada. Es va completar tot amb èxit: Barcelona dos pilars de 4, 3 de 8, 7 de 7, 5 de 7, vano de 5, Bordegassos dos pilars de 4, 4 de 7 amb l’agulla, 5 de 7, 4 de 7, dos pilars de 5, i Begues dos pilars de 4, 3 de 6 amb l’agulla, 2 de 6, 3 de 6, pilar de 5.

 

Nou Barris:

Fotos de la Roberta Esteves

Fotos de l’Anna Bofill

Fotos de la Marta Menéndez

Fotos de l’Eduard París i la Laia Arnal

Vídeo del Francesc Borras

 

Barceloneta:

Fotos de la Roberta Esteves

Fotos d’Eduard París, Laia Arnal, Laura Garcia i Nahia Alemany

Fotos de Maite Gomà i Pere Gassó (Bordegassos de Vilanova)

Vídeo del Francesc Borras

 

Search