IMG 20150131 WA0010

Nit de castells 2015

Els Castellers de Barcelona hem estat premiats avui amb el Premi Baròmetre pel nostre pas a la Gamma Extra a la Nit de Castells. D’aquesta manera, hem rebut així el reconeixement a una temporada històrica on vam fer el pas a la gamma extra amb el nou de vuit amb una enxaneta que completavem a la Diada del Roser de Vilafranca el passat novembre. Una setmana després ho repetiríem a la Festa Major del Clot i hi sumarien el quatre de nou sense folre, que tot i quedar en intent va suposar un gran pas per la Colla.

L’èxit, però, no ha acabat aquí. Josep Sala, un dels fundadors dels Castellers de Barcelona, primer cap de colla, i un referent fins l’actualitat, ha estat premiat amb el Premi a la Trajectòria Castellera, per tota una vida dedicada al fet casteller i a la nostra colla. (Article Blog del Tete)

La Nit de Castells 2015 ha premiat també altres colles pels seus salts en aquesta temporada, així com les colles i moments més destacats de la temporada.

El reconeixement a la temporada passada arriba a tot just una setmana d’encetar la nova, el diumenge que ve a la Plaça Sant Jaume, amb motiu de la diada de Santa Eulàlia. L’actuació comptarà amb totes les colles de la ciutat i se celebrarà, per primer cop, a l’antiga.

A més, una castellera de la Colla, Vinyet Solé, ha rebut el segonpremi del concurs de fotografia organitzat per la Revista Castells. Més informació aquí.

D’altra banda, el dissabte 31 de gener els Castellers de Barcelona hemparticipat a una festa gastronòmica de l’entorn del FC Barcelona, através de la Penya Blaugrana dels Castellers de Barcelona, a l’antiga
fàbrica d’Estrella Damm, i hi hem fet un pilar de 4 i un pilar de 4. Podeu veure les fotos de Cristina Sitjà.

IMG-20150131-WA0010 IMG-20150131-WA0013

Search