Missatge del Conseller de Cultura, Lluís Puig i Gordi

Amb motiu de la presentació del llibre d’en Benet Íñigo, la Colla va rebre el següent missatge de veu del conseller de Cultura Lluís Puig:

Molt bon vespre a tothom. Sóc en Lluís Puig, Conseller de Cultura, i no em volia perdre aquesta presentació del llibre que feu avui, “Pit i amunt!”. Felicitar primer,  doncs, al periodista i casteller Benet Íñigo i felicitar també a la Colla Castellers de Barcelona per aquest acte i pel que sé que esteu fent tota la cultura popular en suport al procés que estem vivint de manca de llibertat, de manca de democràcia.

Tinc algun mocador groc que m’ha arribat enguany dels que heu elaborat, cosa que ha fet que… ens ha tocat la fibra enormement. Tots els consellers que estem aquí a Brussel·les tenen ja aquest mocador, símbol de la protesta enguany.

Per tant… Escolteu, no m’allargaré massa, dir-vos que per a mi és un any important, pel premi pel reconeixement que em va donar la CCCC a la Nit de Castells a Valls i a més sabent que també tindreu molt present aquesta nit al company Raül Romeva, empresonat injustament. Per a tots ells, els qui estan empresonats, el meu més gran sentiment d’injustícia i d’impotència, i per a tots vosaltres gràcies i felicitats pel que esteu fent. Una forta abraçada i que sigui un gran èxit aquest llibre!

 

Fes clic aquí per escoltar l’àudio original

Search