Merce2015

Mercè històrica

Hem completat avui la nostra millor Mercè. Quinze anys després de descarregar el nostre primer quatre de nou amb folre a la mateixa diada, el 1999, hem completat per tercer cop en la nostra història el mateix castell. Hem encarat, amb la confiança de l’èxit del quatre folrat, el tres de nou amb folre. El castell, però, ha cedit després de ser coronat. El mateix ha passat amb el quatre de vuit amb l’agulla, que ha caigut després que la Colla l’aconseguís carregar. Hem coronat també a la ronda de pilars l’espadat de sis, però novament ha cedit a la descarregada. La Colla ha aconseguit d’aquesta manera la primera tripleta vilafranquina de la nostra història, i la millor actuació que mai ha completat a la Mercè.
Els Castellers de Vilafranca, per la seva banda, han completat l’inèdit nou de vuit amb cinc aletes, on han pujat tres enxanetes i posteriorment una ha coronat també els altres dos poms, el tres de nou amb l’agulla, el quatre de nou amb folre i el pilar de set amb folre. Els Minyons de Terrassa han descarregat d’entrada la torre de nou amb folre i manilles, han continuat amb el tres de nou amb folre, un quatre de nou amb folre, i han tancat la diada amb un pilar de set amb folre.

Tornarem a actuar el dia de la Mercè a la Plaça Sant Jaume a les 12:00h, en aquesta ocasió acompanyats de les colles locals: els Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de la Sagrada Família, els Castellers del Poble Sec i la Colla Jove de Barcelona. Voldrem acabar el que hem començat avui, però abans necessitarem fer un gran assaig especial dimarts a les 19:30h al carrer Bilbao 212, cantonada amb el Carrer Concili de Trento. L’assaig de pilars començarà com sempre a les 19:00h.

Videos Youtube

 Fotos

Internet

Search