DSC 0066 1

Una passa endavant : el 3 de 8 torna al mercat del Ram de Vic

Els Castellers de Barcelona fan 3 de 8 i 4 de 8 a la Plaça Major. Castells de 7 pels Sagals d’Osona i Xics de Granollers.

Barcelona, 20 de març del 2016. L’amenaça de pluja no ha aturat els Castellers de Barcelona, que han portat ben lluny de casa dos castells de 8. Tres pilars caminant han donat tret d’inici a la diada, tot i que el dels Castellers de Barcelona ha quedat en carregat. Just després, les tres colles han aixecat pilars de 4 de dol en condol per les víctimes de l’accident de trànsit d’un autocar aquest matí al Montsià.

Per primer cop a la temporada, el carro gros ha estat acompanyat d’un 3 de 8 on un tronc renovat ha sabut defensar l’estructura. A segona ronda han afrontat el tercer 4 de 8 de la temporada que tot i presentar alguns problemes s’ha descarregat amb solvència. Posteriorment, han tancat ronda de castells amb un perfecte 4 de 7 amb l’agulla. Finalment, els i les de Mery Mañané s’han acomiadat de plaça amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els Sagals d’Osona han complert un cop més descarregant tres castells de 7. Tant el 5 de 7 com el 4 de 7 amb l’agulla han presentat una perfecta execució. L’únic problema ha suposat el 4 de 7 bàsic, on tot i que les mides els hi eren desfavorables, el castell no ha patit en cap moment. Han tancat la diada amb dos pilars de 5 simultanis.

Finalment, els Xics de Granollers han realitzat una molt correcta diada amb castells de 7 i 7 i mig: el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 (precedit d’un intent desmuntat). Dos pilars de 4 han servit per acomiadar-se de plaça.

El dia anterior, dia de Sant Josep, la canalla va fer un dinar de germanor al local, en el que es van preparar per la diada de Vic.

 

Fotos de la Maribel Prieto

Fotos de la Roberta Esteves

Fotos de l’Eduard París

Fotos del Christian Muñoz

Vídeo del Francesc Borras

Fotos del Dinar de Canalla

 

Altres notícies:

revistacastells.cat

delcamp.cat

elmoncasteller.cat

El fet casteller vist pel Tete

Search