Oriolet

L’Oriolet se’n va… però no ens deixa…

Avui dimarts, 20 de setembre, ens ha deixat l’Oriol Martín Pons, l’Oriolet, després de patir una sobtada aturada cardiorespiratòria que no ha pogut superar.

Es fa molt difícil escriure aquesta notícia sense que s’humitegin els ulls tot recordant la seva persona, perquè, en el fons, tots els que el coneixíem sabem que qualsevol adjectiu per intentar descriure’l es quedarà curt. Ha marxat jove, amb 30 anys, amb coses pendents a fer encara, però on també ha deixat moltes lliçons ensenyades, humilitat, lluita, compromís, i evidentment, força, equilibri, valor i seny.

Des dels Castellers de Barcelona, la seva colla, el recordarem sempre amb el seu somriure permanent i oferim a la seva família tot el nostre condol i suport en aquests moments tan difícils.

Per aquells que vulguin retre’l un últim homenatge, la vetlla es des d’avui dijous a les 19.00 fins les 22.00 al tanatori de Les Corts de Barcelona. La cerimònia demà divendres a les 16.00 (amb camisa castellera per a tots els companys de Colla)

Oriolet, de baix a tocar el cel, estiguis on estiguis, totes les nostres aletes estaran pensant en tu a partir d’ara; les gralles sonaran ben fort perquè les sentis i a la soca apretarem més les dents intentant despertar d’aquest malson.

Una abraçada, company.

Search