Cerdanoyla2014petit

La tercera clàssica de la temporada

  • Completem la clàssica de vuit per tercer cop enguany!
  • La Colla ha actuat a la Festa Major del Roser de Cerdanyola, on ha coincidit amb els Castellers de Cerdanyola, amfitrions, i els Salats de Súria.
  • També actuàvem ahir dissabte al migdia, en solitari, al Carrer Nou de la Rambla de Barcelona, on van alçar castells de sis i un tres de set.

Hem assolit avui la tercera clàssica de l’any a la Festa Major del Roser de Cerdanyola. La Colla ha descarregat en primera ronda el quart tres de vuit de la temporada, i ha continuat amb la tercera torre de set de l’any en segona ronda. Un nou quatre de vuit ha tancat l’actuació dels de la camisa vermella, que s’han acomiadat de la plaça amb dos pilars de cinc i dos de quatre posteriorment.

Fotos:

Roberta Esteves
Salvador Pons
Oriol Martín
Tony Guasch
Anna Prats

El fet casteller vist pel TETE

Premsa:

Webcasteller
La nostra ciutat

Videos:

3d8

2d7

4d8

2p5

2p4

 

La colla amfitriona, els Castellers de Cerdanyola, ha completat una actuació amb tres castells de set, malgrat que només ha pogut carregar el quatre de set amb l’agulla, en tercera ronda. Un quatre de set i un tres de set, en primera i segona ronda respectivament, havien precedit el quatre de set amb l’agulla carregat. Els amfitrions han tancat la diada amb un pilar de quatre. L’altra colla convidada, els Salats de Súria, han completat, per ordre, el tres de sis, el dos de sis, el tres de sis amb l’agulla i un pilar de quatre aixecat per sota de comiat.

També actuàvem en solitari ahir dissabte al migdia, amb motiu del 22è aniversari de la festa del carrer Nou de la Rambla. La Colla va completar-hi dos rondes de dos pilars de quatre, el tres de set, el quatre de sis, el quatre de sis amb l’agulla net, el cinc de sis net i un pilar de cinc de comiat.

Foto:

Javi Higuera

La diada d’avui serveix per consolidar la clàssica de vuit i començar a pensar en castells superiors, a falta d’un mes per la primera gran diada de l’any, el 45è Aniversari de la Colla, el dia 8 de juny. La Colla actuarà el diumenge que ve a les 12:00h al carrer Navas de Tolosa, amb motiu de la Festa Major d’aquest barri barceloní. Abans, però, els Castellers de Barcelona organitzaran amb la CCCC la XVIIIa Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller: dissabte 10 a l’edifici Jaume I del campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra).

 

Videos de Nou de la Rambla

Search