Foto: Natàlia Mocholí

La primera ‘clàssica’ de 8 surt al sol

La primera diada de calor d’aquesta temporada ha coincidint amb la primera ‘clàssica’ de 8 de la nostra colla i en l’entorn ja habitual de la Festa Major de Nou Barris, just devant de la seu del districte d’aquest barri barceloní.

Hem començat la diada de manera puntual, amb dos pilars de 4 simultanis, per atacar en primera ronda el 3 de 8, tot i que per diferents motius, després de desmuntar 3 preus, el descarreguem amb la feina que porta aquest castell. A segona ronda hem abordat el 2 de 7 per tercera vegada enguany, després d’un primer peu amb una errada d’alçades, el castell ha pujat amb seguretat i no ha donat cap ensurt en una descarregada cautelosa però eficaç. En l’última ronda de castells, i després de dos peus més i un intent desmuntat, hem aconseguit dominar el 4 de 8 i descarregarlo amb feina i prou cansament a pinya. En la ronda de pilars, tanquem actuació amb un vano de 5.

Al seu torn, els Bordegassos de Vilanova, després de 2 pilars de 4 simultanis, han assolit 3 castells de la gamma de set, el 4 de 7 a primera ronda, acompanyat del 4 de 7 amb agulla a segona, i per finalitzar en tercer torn el 3 de 7, completant actuació amb un pilar de 5 de comiat.

En resum:
Diumenge 20 de maig de 2018, Plaça Major de Nou Barris, Barcelona
Bordegassos de Vilanova : 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, pd5
Castellers de Barcelona : 2pd4, 3d8, 2d7, id4d8, 4d8, vd5

 

FOTOGRAFIES
Galeria de la Diada de Nou Barris dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Xavier Gascón i Natàlia Mocholí)
Galeria de la Diada de Nou Barris de la Natàlia Mocholí
Galeria de la Diada de Nou Barris de la Maite Gomà

 

VÍDEOS
Canal oficial dels Castellers de Barcelona (llista de reproducció de la Diada)

 

CRÒNIQUES
Visió personal de la Diada – Blog “El fet casteller vist pel Tete”

Search