IMG 4679

La Mercè ja ha començat… !!!

Entrem a la setmana més important de la nostra temporada castellera, la cita de la Mercè a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, i a on mostrarem la feina feta al pati d’assaig des del mes de febrer passat en què començàvem els assajos.

L’èxit de la fita dependrà de tots nosaltres, de la nostra assistència, a Sant Jaume i als assajos que ens queden fins llavors. El primer pas per realitzar una actuació històrica és que hi siguem tots tant dimarts com dijous (canalla) i divendres, per a preparar la Diada com es mereix.

Des dels Castellers de Barcelona, hem endegat una campanya per motivar l’assistència als nostres assajos i poder portar a Sant Jaume tot el que hem somiat durant temps. L’objectiu és arribar a les 300 camises, tant a assaig com a Sant Jaume, i per això hem col·locat al pati una graaaaaaan llista a omplenar amb els 300 noms dels qui volem formar part de la història de la Colla… perquè el que passarà aquest proper cap de setmana… serà històric !!!! Si vols formar-ne part, només has de venir al local aquest dimarts i divendres, i apuntar-te… a més, si et falta motivació… entre tots els noms de la gran llista sortejarem moltíssims premis dels nostres col·laboradors habituals i d’altres nous que han volgut formar part d’aquesta festa.

Com sempre, porta al teu company/a de pis, de feina, de l’equip de dards o familiar… qui sigui (com sempre) serà benvingut/da, i se’n pot anar a casa amb l’orgull d’haver participat en un fet històric per a la Colla. Haurem participat en la Mercè més multitudinària de la història… Imagina’t què podem fer amb això !!!!

 

Som-hi, Castellers de Barcelona, som-hi tots !!!

 

#ThisIsBCN #Mercè17

 

Search