20140427 194834.jpg

La clàssica a Vilanova

Avui hem completat, per segon cop enguany, la clàssica de vuit. La Diada de Sant Jordi de Vilanova ha resultat positiva i hem obert la actuació amb el tercer tres de vuit de la temporada. La Colla ha provat en segona ronda la torre de set, que de nou han aconseguit descarregar amb èxit. El sisè quatre de vuit de l’any ha tancat la actuació. Hem volgut acomiadar-se de la plaça amb un vano de cinc, però un dels pilars de quatre ha cedit en fer l’aleta.

Fotos de:
Roberta Esteves
Oriol Martín
Tony Guasch
Marc Serarols
Eduard París i José Garriga i Saray Garriga
Tony Guasch
Natàlia Mocholí

 

Premsa:
La Vanguardia
Festa Directe
Nació Digital
La nostra ciutat
Connexió Barcelona (BTV) del 29 d’abril de 2014 (minut 34’11”)

La Colla Joves dels Xiquets de Valls, com els Castellers de Barcelona, han aconseguit aquest migdia la clàssica de vuit, en el seu cas, la primera de l’any. Els vallencs han estrenat, per ordre, el quatre de vuit, la torre de set, després d’un intent desmuntat, i el tres de vuit, i han tancat la diada amb un vano de cinc. Els Bordegassos de Vilanova, colla amfitriona, han completat tres castells de la gamma alta de set: el cinc de set, el set de set i el quatre de set amb agulla; i han acomiadat també la diada amb un vano de cinc. Finalment, els Nens del Vendrell han descarregat la seva tercera torre de set de l’any, que han acompanyat del cinc de set i el quatre de set. Com les altres colles, els vendrellencs han posat punt i final a la seva actuació amb un vano de cinc.

Tornem a actuar dissabte a les 12:30h al Carrer Nou de la Rambla en la seva Festa Major, i diumenge a les 12:00h a la Festa Major del Roser de Cerdanyola, a la Plaça de l’Abat Oliba.

3 de 8

2 de 7

4 de 8

Vano de 5

Dissabte

el dissabte vam fer 3 pilars de 4 no simultanis a la plaça del Mercat del Clot col·laborant amb amb la pastisseria La Palma i Eix Clot, per a recaptar aliments als més desafavorits.

Web d’Eix Clot

Fotos de Aïda, Viktor H  i Maria Mas

Search