La canalla és el grup de nens i nenes que corona els castells. Ocupen els tres pisos superiors (la parella de dosos, l’aixecador i enxaneta), anomenats “pom de dalt”, i, sens dubte, són els més valents de la Colla!

Als Castellers de Barcelona tenim molts petits i petites que volen pujar i acompanyar-nos en les nostres activitats. Per això sempre tenim les portes obertes a tots els qui vulguin conèixer com es fan les torres humanes. L’Equip de Canalla, amb el seu responsable al capdavant, assaja als infants fent espatlleres, construïnt poms a terra o fent exercicis i jocs.

A banda dels assajos habituals de tota la colla els dimarts i els divendres, la canalla assaja especialment els dijous (de 19.15h a 20.30h) i divendres (de 20.00h a 21.00h) just abans de l’assaig general. Són assajos oberts a tothom (nens i nenes, petits i grans) i l’accés és lliure. També al llarg de l’any fem tallers de castells i xerrades informatives a escoles o esplais. Moltes famílies s’han apuntat senceres a la Colla en veure com els més petits s’hi han interessat. No ho dubtis, vine a un assaig o contacta amb nosaltres: colla@castellersdebarcelona.cat.

 

Fes clic aquí per veure el reportatge de la nostra canalla al programa Catakrac de Betevé (16-09-2017)

Search