Interinstituts 2018 Foto Panell Cartell

Interinstituts 2018

El dissabte 2 de juny es va celebrar la 4a edició del concurs de castells interinstituts “Nascuts per fer pinya”, a través dels quals alumnes d’instituts de Barcelona exhibeixen construccions assajades en els darrers mesos a les mateixes escoles, sota tutoria dels Castellers de Barcelona.

Enguany participaven les Escolàpies de Sant Martí i un grup d’alumnes d’instituts membres de la colla vermella, que van concursar en plena col·laboració als Jardins del Clot de la Mel. El primer premi (una tassa serigrafiada amb el mosaic gaudinià que els Castellers de Barcelona portem a les fundes dels cascs de la canalla) va ser per a Escolàpies, que van fer 5 de 4 net, 2 de 4, 4 de 4 amb agulla net, pilar de 3 aixecat per sota i set pilars de 2 nets. Per la seva banda, els estudiants dels Castellers de Barcelona, segons, van fer 2 de 4 net carregat, 3 de 4 net, 3 de 4 amb agulla net, pilar de 3 net i tres pilars de 2 nets.

En acabar l’acte (amb col·laboració d’Eix Clot), lliurament de premis (entre ells, premi d’un curs d’anglès de Chisholm School of English) i fotografia de grup, abans del pica-pica per als participants al local de la Colla.

Val a dir que també aquest cap de setmana es va fer, el dissabte 2, el torneig de futbol de canalla de les colles de Barcelona, que organitzaven els Castellers de la Vila de Gràcia als Jesuïtes de Gràcia i al seu local, i finalment hi havia el 19è Concurs de Castells de Sorra dels Castellers de Barcelona, que havia de fer-se el diumenge 3 de juny a la platja de la Nova Icària però es va anul·lar per amenaça de pluja.

 

FOTOGRAFIES

Galeria del concurs Interinstituts dels Castellers de Barcelona (Eduard París, Dani López i Toni Mañané)

Galeria del concurs Interinstituts de l’Oriol Meléndez

Galeria del concurs Interinstituts del Christian Muñoz

Galeria del torneig de futbol de canalla organitzat pels Castellers de la Vila de Gràcia

 

VIDEOS

Vídeo resum del concurs Interinstituts dels Castellers de Barcelona

 

CRÒNIQUES

Blog dels Castellers d’Escolàpies de Sant Martí

Search