Castellers De Barcelona, Pinya Del 4d8. Clot, Març 2016. Fotografia De Roberta Esteves
Castellers de Barcelona, pinya del 4d8. Clot, març 2016. Fotografia de Roberta Esteves

Inici de Temporada ‘2016

Cap de setmana amb actuació doble, dissabte a la tarda en motiu de les festes de Sant Josep Oriol a la Plaça del Pi i diumenge al matí en la diada d’Inici de temporada a la Plaça de Valentí Almirall, al Clot. La idea era complir amb castells bàsics de set el primer dia per l’endemà fer el castell de vuit i rodar estructures més amples.

La primera ronda es va encetar amb una alineació de tres molt parada, una mida no gaire aconseguida, i debuts a segons i canalla. A segona el quatre també va presentar debuts a tots els pisos i una alineació de tronc alternativa. I per acabar el quatre amb l’agulla on el tronc es va anar estirant a poc a poc i a la sortida es van evidenciar els nervis al pilar, que també debutava.

Fotos de l’Eduard París

Fotos del Christian Muñoz

 

Ja el diumenge, es va atacar l’objectiu de la diada en primera ronda. Un quatre de vuit que va començar bé fins a carregar però a partir de llavors un baix es va enfonsar i la pinya es va girar de tal manera que dues rengles van quedar molt entrades i la descarregada es va haver de defensar fins al final. Sortosament els castells posteriors no van presentar més ensurts, un set que va resultar més plàcid que les proves a l’assaig i un cinc que gràcies a les millors mides també ho va ser.

Fotos de l’Eduard París

Fotos del Christian Muñoz

 

Castellers de Barcelona: 2 Pd4, 3d7, 4d7, 4d7a, Pd5
Castellers de Cerdanyola: Pd4, 3d6, 4d6, 2d6, 2 Pd4

Castellers de Barcelona: 4d8, 7d7, 5d7, Vd5
Sagals d’Osona: 3d7, 4d7, 5d6, Pd5
Castellers de Viladecans: 3d6, 4d6, id 3d6a, 3d6a, 2 Pd4

Castells de la temporada 2016

Search