IMG 20141116 WA0002

Gran final de temporada

Aquest diumenge, 16 de novembre de 2014, amb motiu de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa, a la Plaça Valentí Almirall de Barcelona, hem tancat la temporada atacant en primera ronda el nou de vuit amb un enxaneta, castell que estrenàvem fa tot just dues setmanes, i que avui hem aconseguit repetir. Després, a segona ronda provàvem per primer cop a la nostra història un altre “gamma extra”: el quatre de nou sense folre. El “castell total” ha pujat tranquil fins a dosos però ha acabat cedint a l’entrada d’aixecador, a escassos segons de l’aleta.
Ha estat en ronda de repetició on hem tret el nostre caràcter lluitador, i fent una demostració de força, hem descarregat el quatre de nou amb folre. No ha corregut la mateixa sort el tres de nou amb folre a tercera ronda, que ha quedat en carregat. Dos pilars de cinc i setze pilars de quatre simultanis al final de la diada han tancat la nostra jornada (que iniciàvem amb un total de deu pilars de 4 -dos d’ells simultanis- en diferents parades de les matinades de grallers i timbalers).
Els Castellers de Sabadell, per la seva banda, han igualat la millor diada de la seva història descarregant la torre de vuit amb folre, el tres de nou amb folre i el cinc de vuit, i els Castellers de Terrassa han completat el set de set, el cinc de set i el tres de set aixecat per sota, que han hagut de defensar amb molta èpica.
D’altra banda, el divendres 14 de novembre al vespre vam fer un pilar de quatre pel 10è aniversari del CAP El Clot, a tocar del nostre local (fotos de Montse Riera) i el dissabte 15 de novembre al migdia vam fer un assaig al carrer, concretament la Plaça Valentí Almirall, en el marc de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa, després del qual vam fer-hi una botifarrada popular (fotos d’Eduard París).
Posem punt final a la millor temporada de la nostra història, la del nostre 45è Aniversari, en què hem coronat i completat més castells de nou, hem superat els nostres límits amb el tres de vuit amb l’agulla i el nou de vuit, el nostre primer “gamma extra” i, tot just avui, el primer intent de quatre de nou sense folre.

 Fotografies:

Search