IMG 1721

Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan 2018

Demà dissabte, 23 de juny, se celebra el solstici d’estiu, i la Colla ens hi sumem fent la tradicional revetlla de Sant Joan.

A les 17.45 h es convoca a la Plaça de Sant Jaume (amb roba castellera) per fer a les 18 h un pilar de benvinguda a la Flama del Canigó. Un cop aixecat el pilar procedirem a enfilar els relleus portant el foc cap al local (disposarem de dos cotxes de seguretat, i un autobús de TMB). AGRAIREM CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA VIA APP.

A les 22 h arribarem al c/Concili de Trento amb c/Espronceda a fer la tradicional encesa de la foguera, amb la lectura del manifest de la Flama del Canigó.

Després de la lectura farem un sopar de carmanyola (cadascú es porta el seu sopar i beguda) als Jardins del Clot de la Mel; el bar del local estarà obert fins les 22 h (no oferirà servei de sopar però sí tindrem barres als Jardins del Clot de la Mel). Poseu-vos en contacte amb Activitats per poder tenir en compte les taules que hem de treure. I a les 23.30 h obrim la revetlla popular, amb música fins la matinada amb Adrià Delay & Samy-DJ.

Com sempre, ens calen mans a molts àmbits. Si voleu col·laborar amb les activitats de Sant Joan poseu-vos en contacte amb l’Àxel Vilaseca o envieu un mail al correu activitats@castellersdebarcelona.cat. Bona revetlla!

Search